marți, 12 martie 2013

SAHIRA de ROMANIA

Wow aici  este o adevarata dansatoare Sachira de rominia aceasta domnisoara a participat la concursul Brancuseni au talent.
Aceasta domnisoara a sansat intr-un mod de adreptu superb adica mie mia placut adica a fost superb bn ar  noroc ca stie sa danseze superb si na a ridicat sala in picioare adica mai mult baieti.
Si da e si frumoasa si are si un corp superb si cum a fost si asa imbaracata cu ceva pantaloni mulati si owo superba daca era dupa mine sigur ia cistiga bine au mai fost citiva care au dansat da cred ca ia a dansat cel mai bine si chear a simtit momentu asta de dans.
Ia mai are si alte talente adica si cinta minunat si danseaza bine nu mai stiu chear dupa ce melodie a dansat dar asta stiu ca a fost super tare si da as vrea sa o mai vad dansind si cred ca si baieti din scoala ar vrea sa o mai vada adica is sigur ca ar mai vrea sa o vada dansind asa.
Da si cred sa a atras si juriul departe ei adica ma gindesc ca leau placut na a fost doar un baiat in juriu si restu fete daca eram eu si cu alti baieti sigur ca ia cistiga da na nu a fost sa fie sa ajungem noi in juriu da poate intr-o zi vom fi si noi in juriu si vom juriza un concurs de genu asta :))
Ia nu cred ca sa pregatit mult pentru acesc concurs poate de vreo 3-4 ori a mai repetat da totusi ia iesit foate bine  si coarte superb.
Da poate ca ia fost mai greu un pic ca ia a si dansat si dupa a si cintat dar totusi a fost superba si ;a dans si la cintat.
Aceasta Sachira de Brancus cum am numito noi prin liceu bine daca sar vopsi blonda :))
Aici este ia asteapta sa isi primeasca premiul pentru dans si pentru cintat si na clar ca a luat locu intii la dans si la cintat a avut noroc si cu noi ca am incurajato fi ca am sustinuto si cred ca juriului ia placut si asta foarte mult dar ori cum daca juriului nu ia placut noua da da ma gingesc ca leau placut daca au puso pe primu loc
intradevar as o mai vad dansind si daca as plati intrare tot as merge.
Sa o mai vad o data dansind pe Sachira de Romania.

                                                                                                       by. Pele Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu